In de jaren '90 zag Aktief Travel het levenslicht. Zo veel ervaring en kennis opgebouwd, de wereld van het reizen zien veranderen en reizen een echte basisbehoefte zien worden voor veel mensen. Met heel veel passie stellen wij alles in het werk om in die basisbehoefte te voorzien. 

Een citytrip naar Berlijn, een weekje zonnen in Tenerife, backpacken door Azië of een groepsreis naar Zuid-Amerika? We have it all. Cruises en vliegtuigtickets zoeken wij aan de scherpste prijs. Heb je een specifiek idee of speciale wensen? Een à-la-carte oplossing vinden we altijd. Op eigen houtje roadtrippen door je favoriete bestemming? Dan reserveren wij een geschikte huurwagen. Met een reis- of annulatieverzekering vervolledigen we jouw dossier en vertrek je gerust op reis. 

Als onafhankelijk reisbureau én lid van Selectair, met meer dan 100 touroperators in haar aanbod, zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij selecteren steeds de meest bekwame leveranciers die kwaliteit garanderen.

Aktief Travel is aangesloten bij de VVR (Vereniging van Vlaamse Reisbureaus) en voldoet aan de wettelijke verplichting inzake garantiestelling. Wij zijn verzekerd tegen financieel onvermogen via de VVR, bij verzekeringsmaatschappij De Europese.

Het A(ktief)-team

 

Sofie Mondy

Zaakvoerster en reisconsulente

sofie@aktieftravel.be

 

Wendy Van Dyck

Reisconsulente

wendy@aktieftravel.be

 


Sissi Segers

Reisconsulente

sissi@aktieftravel.be

Marleen Loenders

Administratief medewerkster

marleen@aktieftravel.beGa mee op reis met de groepjes van Anders Aktief! Anders Aktief organiseert reizen voor mensen met een licht mentale handicap zonder lichamelijke beperking, die verblijven in tehuizen (hetzij dagcentra, bezigheidstehuizen, begeleid wonen of beschutte werkplaatsen), die nog bij ouders thuis wonen of die alleen wonen. We stellen reizen samen naar de noden en wensen van deze specifieke klantengroep.   

 

Het volledige programma van 2022 kan je terugvinden op www.andersaktief.be.


Aktief Plus

Naar de toekomst toe zullen wij een aantal groepsreizen organiseren waarvoor je je kan inschrijven. 

Eén van onze collega's zal deze groepsreizen begeleiden zodat je steeds een aanspreekpunt hebt ter plaatse. 

Mogelijks worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd, maar er zal zeker voldoende ruimte voorzien worden om zelf in te vullen.

 

Een overzicht van de reizen vind je op de pagina "eigen organisatie".


Onze partners

Diestersteenweg 25                       info@aktieftravel.be

3970 Leopoldsburg                        www.aktieftravel.be

Tel: 011/340.140