Verantwoord reizen: Een gids voor duurzame avonturen
09. april 2024
Duurzaam reizen is meer dan alleen het beperken van onze ecologische impact; het draait ook om het vergroten van de voordelen voor de gemeenschappen die we ontdekken. Hier bieden we enkele tips aan voor een bewuste manier van reizen.

Wandelvakanties: ontdek de wereld te voet
01. april 2024
Wandelvakanties bieden een unieke combinatie van fysieke inspanning, mentale ontspanning en directe interactie met de omgeving. Dit maakt het een ideale vakantieoptie voor mensen van alle leeftijden. In dit artikel verkennen we de voordelen, mogelijkheden en tips voor het plannen van de perfecte wandelvakantie.

Natuurwonderen: De mooiste nationale parken ter wereld
26. maart 2024
Bezoek enkele van de mooiste nationale parken ter wereld. Deze parken, verspreid over verschillende continenten en klimaten, bieden unieke landschappen, zeldzame dieren in het wild en adembenemende ervaringen. Hier zijn vijf van de meest opmerkelijke nationale parken die je absoluut niet mag missen.

De magische Italiaanse truffelroute: Een culinair avontuur
18. maart 2024
De Italiaanse truffelroute, die zich uitstrekt over verschillende regio's, biedt een unieke inkijk in de wereld van deze ondergrondse schat en de eeuwenoude tradities van truffeljacht en -keuken.

Het lekkerste streetfood in Bangkok, Thailand
12. maart 2024
Streetfood is niet alleen een maaltijd in Bangkok; het is een onmisbaar onderdeel van de cultuur, een ware culinaire reis die je smaakpapillen betovert en je ziel voedt. Als je jezelf wilt onderdompelen in de smaken, geschiedenis en culturele betekenis van Bangkok's straatgerechten, volg dan onze ultieme gids voor een onvergetelijke eetervaring.

Topbestemmingen voor wijnliefhebbers
05. maart 2024
Als je een liefhebber bent van wijn, dan is er geen betere manier om je passie te verkennen dan door te reizen naar enkele van 's werelds meest gerenommeerde wijnstreken. Hier zijn enkele van de beste vakantiebestemmingen voor wijnliefhebbers die je kunt overwegen voor je volgende reis.

Betoverende Europese bestemmingen: waar sprookjes tot leven komen
26. februari 2024
Van majestueuze kastelen tot kronkelende straatjes en betoverende bossen, Europa biedt een waaier aan plaatsen die rechtstreeks uit een sprookjesboek lijken te zijn gesprongen. Hier zijn vijf van de meest betoverende bestemmingen die je zullen laten geloven dat magie echt bestaat.

5 geweldige unieke overnachtingen
19. februari 2024
Ontdek 5 bizarre en geweldige verblijven over de wereld, die je ongetwijfeld de nacht van je leven bezorgen!

De top 5 populairste huwelijksreisbestemmingen van 2024
12. februari 2024
Terwijl elke plek op aarde zijn eigen charme heeft, zijn er enkele bestemmingen die zich in 2024 onderscheiden als de meest gewilde locaties voor pasgetrouwden. Ontdek onze top 5!

Ongewone romantische citytrips
05. februari 2024
Vergeet de clichés en omarm de verrassing van het onbekende tijdens deze romantische citytrips naar ongebruikelijke stadjes.

Meer weergeven

Diestersteenweg 25                       info@aktieftravel.be

3970 Leopoldsburg                        www.aktieftravel.be

Tel: 011/340.140