Souvenirs: zo verzamel je reisherinneringen
04. december 2023
Niets is zo leuk als ronddwalen op lokale marktjes of snuisteren in kleine souvenirwinkeltjes. Neem je dan ook nog een mooie herinnering naar huis, dan kan je thuis verder genieten van je vakantie. Of je nu een doorgewinterde wereldreiziger bent of af en toe een uitstapje maakt, het verzamelen van souvenirs is een prachtige manier om herinneringen aan je reizen levend te houden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende reissouvenirs en creatieve manieren om ze te verzamelen.

Digitale nomaden: werken en reizen over de hele wereld
27. november 2023
Ken jij al het principe van een digitale nomade? Het zijn professionals die ervoor kiezen om hun beroep volledig online uit te voeren en de wereld rond te reizen terwijl ze werken. In deze blog duiken we in hun wereld.

Waarom heb je een reisverzekering nodig?
20. november 2023
In een wereld waarin reizen steeds toegankelijker wordt en avontuur lonkt achter elke hoek, is het hebben van een reisverzekering meer dan slechts een voorzorgsmaatregel. Het is een essentieel schild dat je beschermt tegen onverwachte gebeurtenissen die je reiservaring kunnen veranderen van een droom in een nachtmerrie. In dit blogartikel verkennen we het belang van een reisverzekering en waarom het een investering is die je niet mag negeren.

Reizen na pensioen: Ontdekkingen in je gouden jaren
13. november 2023
Je hebt jarenlang hard gewerkt en nu is het tijd om te genieten van de vruchten van je inspanningen door de wereld te verkennen. Of je nu houdt van culturele ontdekkingen, natuurschoon of ontspanning, er zijn talloze bestemmingen over de hele wereld die perfect zijn voor gepensioneerden. Hier zijn enkele prachtige bestemmingen om te overwegen voor je reizen in je gouden jaren.

De mooiste Kerstmarkten in Europa
30. oktober 2023
Kerstmarkten geven steden een sprookjesachtige sfeer, waar bezoekers kunnen genieten van prachtig versierde kraampjes, heerlijk eten, en een overvloed aan kerstcadeaus. Ontdek onze favoriete Europese kerstmarkten!

Het overwinnen van taalbarrières: Communiceren in het buitenland zonder de taal te spreken
24. oktober 2023
Hoe kun je communiceren in een vreemd land zonder de juiste woorden in je vocabulaire? In dit blogbericht delen we waardevol advies over hoe je taalbarrières kunt overwinnen en effectief kunt communiceren, zelfs als je de lokale taal niet beheerst.

Gezellige bestemmingen voor een weekendje weg met de auto
23. oktober 2023
Om even te ontsnappen aan de sleur, hoef je heus niet ver te reizen. Ons kleine landje bevindt zich op een perfecte locatie om enkele van Europa's meest gezellige bestemmingen te verkennen, allemaal binnen handbereik met de auto.

Ontsnap aan de kou: Warme reisbestemmingen voor de winter
17. oktober 2023
Er zijn tal van prachtige plekken over de hele wereld waar je in de wintermaanden kunt genieten van warme temperaturen, witte zandstranden en een ontspannen sfeer. In deze blog nemen we je mee naar enkele van de beste warme reisbestemmingen voor de winter, waar je kunt ontsnappen aan de kou en genieten van een eeuwige zomer.

Gezond op reis
02. oktober 2023
Het laatste waar je aan wil denken op reis, is ziek worden. Neem daarom je voorzorgen en informeer je voldoende, zodat je in topconditie je vakantie kan beleven, en gezond weer thuis komt!

Shop till you drop: 10 bestemmingen voor shopaholics
25. september 2023
Er zijn talloze bestemmingen over de hele wereld die bekend staan om hun bruisende winkelscènes en unieke koopwaar. Hier zijn de 10 beste reisbestemmingen voor shopliefhebbers die je zeker op je bucketlist moet zetten.

Meer weergeven