Gezond op reis
02. oktober 2023
Het laatste waar je aan wil denken op reis, is ziek worden. Neem daarom je voorzorgen en informeer je voldoende, zodat je in topconditie je vakantie kan beleven, en gezond weer thuis komt!

Shop till you drop: 10 bestemmingen voor shopaholics
25. september 2023
Er zijn talloze bestemmingen over de hele wereld die bekend staan om hun bruisende winkelscènes en unieke koopwaar. Hier zijn de 10 beste reisbestemmingen voor shopliefhebbers die je zeker op je bucketlist moet zetten.

Magische feestdagen rond de wereld
18. september 2023
Lokale feestdagen bieden een unieke mogelijkheid om diep in de cultuur van een land te duiken en te genieten van de feestelijke sfeer die nergens anders te vinden is. In deze blog nemen we je mee op een virtuele reis naar enkele van de meest opwindende plaatsen ter wereld om lokale feestdagen te vieren.

De ultieme cruise-gids voor beginners
04. september 2023
Alles wat je moet weten over cruises!

7 tips voor een vlotte vlucht
28. augustus 2023
Lange-afstandsvluchten kunnen zowel opwindend als vermoeiend zijn. Terwijl je je verheugt op je bestemming, kan de reis zelf soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er manieren om je lange-afstandsvlucht aangenamer te maken. Daarom delen we in deze blogpost zeven waardevolle tips om je lange-afstandsvlucht zo aangenaam mogelijk te maken.

De 5 meest betoverende pretparken in Europa
21. augustus 2023
Of je nu een fervente achtbaanliefhebber bent, op zoek bent naar sprookjesachtige avonturen of gewoon wat plezier wilt beleven met het gezin, hier zijn de vijf leukste pretparken in Europa die je niet mag missen.

5 Europese alternatieven voor verre bestemmingen
05. augustus 2023
Exotische ervaringen zonder de langeafstandsvlucht? In Europa vind je bijzondere parels die dezelfde ervaring bieden als verre bestemmingen. Ontdek onze favorieten in deze blog!

De voordelen van boeken via een reisagent
24. juli 2023
Het is tegenwoordig erg toegankelijk om zelf je reis te boeken, met de reiswebsites die als paddenstoelen uit de grond schieten. Je hebt misschien ook al eens uren achter de computer doorgebracht om vliegprijzen te vergelijken, of het perfecte hotel te vinden. Boeken bij een reisagent ontneemt je niet alleen die last van de hele zoektocht, maar heeft ook vele andere voordelen. Ontdek ze in deze blog!

10 tips om te reizen met enkel handbagage
10. juli 2023
Reizen met alleen handbagage kan een verademing zijn en je reiservaring aanzienlijk verbeteren. Met deze 10 handige tips ben je goed voorbereid op een zorgeloze en efficiënte reis.

7 tips om de mooiste vakantiefoto’s met je gsm te maken
26. juni 2023
Of je nu een hobbyfotograaf bent of iemand die net de camerafunctie van z’n gsm ontdekt, met deze 7 tips haal je het beste uit je smartphonecamera en maak je geweldige vakantiefoto's die je voor altijd zult koesteren.

Meer weergeven