Aktief Plus

Vanaf 2021 organiseren wij met heel veel plezier groepsreizen, begeleid door één van onze eigen reisconsulenten. Op die manier heb je altijd een contactpersoon in de buurt als je tijdens je reis met vragen zit. Niets zo handig als weten dat je altijd op iemand terug kan vallen, zeker als al dat reizen nieuw voor je is. 

 

Heb je vragen omtrent dit nieuwe concept? Aarzel niet ons te contacteren!


1. Cruise Noorse Fjorden - MSC Grandiosa / 21 - 28 mei 2022

 

Een bestemming die op vele bucketlists staat te prijken. Geen betere manier om ze te ontdekken dan tijdens een cruise. En dat nog wel met een uitzonderlijk schip als MSC Grandiosa!

 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier!


2. Cruise Middellandse Zee - MSC Seaview / 3 - 10 juni 2022

 

Wil je zo veel mogelijk bestemmingen binnen Europa combineren? Dan is een cruise het ideale vervoersmiddel om onbezorgd duizenden kilometers af te leggen. En dat nog wel met een uitzonderlijk schip als MSC Seaview!

 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier!


Groepsreizen met de bus

Op reis binnen Europa voor een prikje? Dan is een groepsreis per autocar ideaal. Een programma met leuke uitstappen werd al voor je voorbereid, zo hoef je aan helemaal niets meer te denken. Ga je toch graag een keer op zoek naar een ander monument, bezienswaardigheid...? Geen enkel probleem, je kiest zelf wanneer je bij de groep blijft. Neem hieronder snel een kijkje voor meer informatie en details.


Onze partners

Als u op zoek bent naar een groepsreis waar u vlug vertrouwd bent met uw medereizigers, uw kinderen tijdens de schoolvakanties hun eigen kinderclub hebben, en u zelf voor niets meer moet zorgen, dan zijn onze clubformule skivakanties op uw maat gemaakt!


Je shortski plan je bij ons. Onze reizen zijn volledig afgestemd om zoveel mogelijk te genieten van je korte vakantie in de sneeuw. We vertrekken vroeg uit België zodat we ‘s ochtends kunnen genieten van het ontbijt in het hotel. Vóór 10 uur sta je boven op de berg en hoor je de sneeuw kraken onder je latten. Naast het skiën is er tijd voor wellness en/of après-ski.


Aktief Travel BV | Diestersteenweg 25 | 3970 Leopoldsburg | info@aktieftravel.be |  Privacyverklaring

Tel. 0032/11 340.140 | Erkenningsnummer 9731