Aktief Plus

Vanaf 2021 organiseren wij met heel veel plezier groepsreizen, begeleid door één van onze eigen reisconsulenten. Op die manier heb je altijd een contactpersoon in de buurt als je tijdens je reis met vragen zit. Niets zo handig als weten dat je altijd op iemand terug kan vallen, zeker als al dat reizen nieuw voor je is. 

 

Heb je vragen omtrent dit nieuwe concept? Aarzel niet ons te contacteren!


1. Cruise Middellandse Zee - MSC Grandiosa / 18 - 25 september 2021

 

Wil je zo veel mogelijk bestemmingen binnen Europa combineren? Dan is een cruise het ideale vervoersmiddel om onbezorgd duizenden kilometers af te leggen. En dat nog wel met een uitzonderlijk schip als MSC Grandiosa!

 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier!


Groepsreizen met de bus

Op reis binnen Europa voor een prikje? Dan is een groepsreis per autocar ideaal. Een programma met leuke uitstappen werd al voor je voorbereid, zo hoef je aan helemaal niets meer te denken. Ga je toch graag een keer op zoek naar een ander monument, bezienswaardigheid...? Geen enkel probleem, je kiest zelf wanneer je bij de groep blijft. Neem hieronder snel een kijkje voor meer informatie en details.


1. Busreis Polen - Krakow / 7 - 11 juni 2021

 

Krakow is de op één na grootste stad van Polen en nergens vind je meer cafés dan hier. Slenter er door de smalle stegen van het Middeleeuws centrum of bezoek indrukwekkende plekken in de omgeving zoals het voormalig concentratiekamp van Auschwitz en de zoutmijnen van Wieliczka

 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier!


2. Busreis Berlijn / 5 - 9 augustus 2021

 

Een hippe stad als Berlijn staat zonder twijfel op veel bucketlists. Statige gebouwen en monumenten, gezellige bars en restaurants, hippe kunstgalerijen en bakken geschiedenis. Een reis naar deze bestemming zal nog lang in je geheugen nazinderen. 

 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier!


3. Busreis Oostenrijk / 14 - 21 augustus 2021

 

Op zoek naar rust? Dan is een reis naar de prachtige natuur in het Oostenrijkse Tirol een topidee. Bezoeken aan mooie (berg)dorpen, wandelingen door de bossen, naar meren en watervallen... De zuivere lucht zal je ongetwijfeld veel goed doen.

 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier!


4. Busreis Costa Barcelona / 11 - 19 september 2021

 

De Costa Barcelona in het noorden van Spanje is een heerlijke, zonnige bestemming. De metropool Barcelona, de groene tuinen van Blanes, de mysterieuze berg van Montserrat... en sangria en tapas à volonté! Ga jij met ons mee?

 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier!


Onze partners

Als u op zoek bent naar een groepsreis waar u vlug vertrouwd bent met uw medereizigers, uw kinderen tijdens de schoolvakanties hun eigen kinderclub hebben, en u zelf voor niets meer moet zorgen, dan zijn onze clubformule skivakanties op uw maat gemaakt!


Je shortski plan je bij ons. Onze reizen zijn volledig afgestemd om zoveel mogelijk te genieten van je korte vakantie in de sneeuw. We vertrekken vroeg uit België zodat we ‘s ochtends kunnen genieten van het ontbijt in het hotel. Vóór 10 uur sta je boven op de berg en hoor je de sneeuw kraken onder je latten. Naast het skiën is er tijd voor wellness en/of après-ski.


Aktief Travel BV | Diestersteenweg 25 | 3970 Leopoldsburg | info@aktieftravel.be |  Privacyverklaring

Tel. 0032/11 340.140 | Erkenningsnummer 9731